Gästlägenhet

Föreningens medlemmar/hyresgäster är välkomna att hyra vår trivsamma gästlägenhet till släkt och vänner. I lägenheten finns det finns plats för upp till 4 vuxna och 1 barn.

Gästlägenhet

Lediga dagar

Klicka här för att se när lägenheten är ledig. Det går inte att boka lägenheten via denna sida, det gör ni genom att kontakta bokningsansvarig (eller vikarier)

OBS! Dagar då både utcheckning av en gäst (12:00) och inchecking av nästa gäst (15:00) sker, ser ut att vara dubbelbokade, men det är i sin ordning.

Pris per natt

  • Vardagar: Fr o m natt till måndag t o m natt till fredag, 350 kronor
  • Helger: Natt till lördag, söndag och natt till röd dag, 400 kronor

Gästlägenhet

Uthyrningsregler

  • Incheckning: Från kl 15.00
  • Utcheckning: Senast kl 12.00

Det är ni som medlem/hyresgäst som bokar lägenheten och som värdfamilj är ni ansvarig för att den återlämnas i städat och oskadat skick.

Gästlägenheten kan hyras maximalt 14 dagar i följd och maximalt 14 dagar sammanlagt under en månad. Månadsperioden börjar gälla från den första bokningsdagen.

Vänligen läs igenom våra uthyrningsregler

Avbokning

Avbokning ska ske senast kl 18 måndagen innan när ni bokat en fredag, lördag eller söndag och två vardagar innan, kl 18, när ni bokat en måndag, tisdag, onsdag eller torsdag. Om avbokning ej gjorts i tid debiteras full hyra.

Avbokning görs till Agnes Archenholtz på telefon.nr. 0725186991.

Det är möjligt att anmäla önskemål om att hyra gästlägenheten i händelse av avbokning. Detta görs också till Agnes Archenholtz.

Gästlägenhet

Bokningsansvarig

Agnes Archenholtz, Kilian Zollsgatan 21B, på telefon.nr. 0725186991.

Vikarier

Kim Nyström, Sergels väg 5c, 0732 402 980

Email: gastlagenhet@hanaholm1.se

Välkomna att boka in till släkt och vänner!